Acélszerkezetek komplett kivitelezése a fő profilunk. Szeretjük a kihívásokat, melyeknek köszönhetően mi is fejlődünk

Kik vagyunk mi?

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a gyártmánytervezéstől a helyszíni szerelésig. Cégünk 2013-ban alakult, magyar tulajdonú vállalkozásként.
A DN Acélszerkezetgyártó Kft. több mint 100 főt foglalkoztat, bel- és külföldön egyaránt.

Hiszünk abban, hogy

ha azt nyújtjuk, amit az ügyfelünk elvár és kifogástalan minőségben tesszük ezt, akkor azzal elősegítjük a mi sikerességünket is. Hiszünk bennük, véleményükben, meglátásaikban. Nekünk az a legnagyobb elismerés, ha ügyfeleink újra minket bíznak meg egy-egy projekt megvalósításával.

Mi történik a megrendelés után?

Az egyeztetések után elindul a gyártmánytervezés, majd az üzemi gyártás. A logisztikai folyamatot követően elkezdődik a helyszíni szerelés, amellyel a kivitelezési szakaszt le is zárjuk. Az átadott dokumentáció után sem engedjük el az ügyfelünk kezét, hiszen garanciát vállalunk a szerkezetekre.

Tudjuk, hogy mi a legjobb megoldás

Bízzon a szakembereinkben, több éves tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy a megfelelő eljárással, a legjobb megoldást ajánljuk. Minden fontos döntést egyeztetünk, melyet természetesen úgy határozunk meg, hogy minden lehetőséget közösen mérlegelünk.

A visszatérő ügyfél a célunk

Minden projektünkben az elvártnál jobb eredmény a célunk és az, hogy az ügyfeleink elégedettsége hozzájáruljon ahhoz, hogy legközelebb is velünk dolgozzon. Ez a mi sikerünk.

Kérjen ajánlatot tőlünk

Már az ajánlatadás szakaszában figyelünk arra, hogy olyan megállapodást kössünk, amit az ügyfelünk szeretne és olyan határidővel, amit mi is tartani tudunk és az ügyfél is elégedett.

dnaadminRólunk